CH16 Live Chat

Conversie verhogend en meer succes na inzet Live-Chat !

Door bezoekers proactief te verwelkomen wordt het effect van websites enorm vergroot. De chat operators zijn bedreven in het aangaan van een zinvolle dialoog en helpen klanten bij het zoeken en vinden, kiezen en beslissen.

Conversie verhogend en meer succes na inzet Live Chat

Vaak missen klanten en/of bezoekers aan uw website de kans om direct informatie in te winnen of vragen te stellen of mist u zelf de kans om direct met uw potentiële klanten te communiceren en het aankoopproces te sturen. En als een klant vragen heeft? Dan wordt hij gedwongen zelf het antwoord te vinden door de website te doorzoeken, een telefoontje te plegen of een email te sturen. Veel bezoekers verliezen daardoor de interesse en verlaten uw website. Onze Live Chat applicatie vangt dit probleem op.

Wat kunt u als ondernemer met Live Chat bereiken?

Met de Live Chat applicatie is contact leggen met website bezoekers, uw potentiële klanten, laagdrempelig en kostenbesparend. Door direct hun vragen te beantwoorden wekt u vertrouwen en herkent u direct koopsignalen waarop u kunt inspelen. En door uw bezoekers daarnaast te monitoren ziet u bijvoorbeeld hoe lang zij op uw website zijn, welke pagina’s er bekeken worden, waar zij zich geografisch bevinden etc. Met deze informatie leert u niet alleen uw doelgroep kennen, maar ook de sterkten en zwakten van uw website. U kunt hierdoor sneller en beter inspelen op de behoeften van uw (nieuwe) klanten.

» Bekijk hier de tarieven en algemene voorwaarden van CH16 LIVE CHAT.

Heeft u interesse in CH16 LIVE CHAT en wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Bent u overtuigd van de klasse van onze dienst en wilt u zich direct aanmelden, dan kunt u dat rechtstreeks / online doen via ons aanvraagformulier. Wij activeren uw aanvraag binnen 24 uur.