Over Channel16

Channel16, een jong, dynamisch, innovatief, veelzijdig en fullservice contact center met een duidelijke missie: “your calls – our business” !

Gezamenlijk werken we voor één doel: Een zo optimaal- en professioneel mogelijk verlengstuk zijn van uw organisatie. Door het gebruik van de modernste technieken en de juiste mensen garanderen wij kwaliteit en resultaat. Uw optimale bereikbaarheid is voor ons vanzelfsprekend.

Oorsprong naam

Channel16 is van origine een radiokanaal welke wereldwijd wordt gebruikt voor de scheepvaart voor noodoproepen. Dagelijks bevinden bedrijven en instellingen zich in een bepaalde situatie waarin er een dringende behoefte bestaat aan ondersteuning. Of het nu gaat om groei, uitbreiding of tijdelijke dienstverlening, Channel16 is het kanaal waartoe u zich kunt wenden voor ondersteuning op het gebied van antwoordservice, klantenservice, secretariaatservice en ad-hoc diensten.

Onze doelstelling

Met de diensten van Channel16 werkt u efficiënter, verhoogt u uw bereikbaarheid en klanttevredenheid en genereert u meer omzet uit uw online- en offline kanaal.

Kortom:
Channel16 streeft na om een zo optimaal en professioneel mogelijk verlengstuk te zijn van uw organisatie. Het is dan ook niet zomaar dat Uw optimale bereikbaarheid onze zorg is !

Wie zijn wij?

Peter Keijser, oprichter van Channel16 heeft inmiddels een jarenlange, Internationale ervaring in sales, acquisitie en support in een veelvoud van sectoren. Samen met een aantal experts op het gebied van Telecom en Online Marketing staat Channel16 garant voor kwaliteit en resultaat. De door de jaren heen ontwikkelde knowhow staat borg voor maatwerk en kwaliteit. Door een grondige kennis in de sector is Channel16 een waardige topper op haar terrein.